Sponsorer af Greenland 2011 ekspeditionen

Greenland 2011 vil gerne rette en tak til de sponsorer, samarbejdspartnere, fonde og enkeltpersoner, der har været med til at støtte dette eventyr.

Sponsorer:

Grundfos
Besøg hjemmeside

Haglöfs
Besøg hjemmeside

Outdoorsports
Besøg hjemmeside

Kokatat
Besøg hjemmeside

Boréal Design
Besøg hjemmeside

Kajakkæden
Besøg hjemmeside

Codehouse
Besøg hjemmeside

Trolle Photographer
Besøg hjemmeside


Samarbejdspartnere:

GEUS - De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland
Besøg hjemmeside

Sebastian Mernild - Los Alamos National Laboratory, New Mexico
Besøg hjemmeside


Fonde:

Dronning Margrethe og Prins Henriks Fond


Personer:

Per Bang
Per tog for år tilbage tog initiativ til ekspeditionen, og har været en stor drivkraft i at få Greenland 2011 til at blive til en realitet. Per måtte desværre blive hjemme af personlige årsager. Han er dog stadig med på turen, både i form af sine mange gode råd og gadgets, som han har bidraget til pakkelisten med, men også i form af, at han er vores wing man til vejrmeldinger og meldinger om issituationen.

Morten Grundsøe
Tidligere jægersoldat og indehaver af BigIce. Morten har været behjælpelig med råd om og vejledning i kommunikationsudstyr og har givet hele holdet en grundig indføring i, hvordan man yder førstehjælp i ekstreme situationer og arktiske egne.

Lars Sørensen
Ekspeditionens læge, der har været behjælpelig med vores medicinske udstyr - og som ikke mindst står standby ved telefonen, hvis der undervejs opstår situationer, der kræver en lægefaglig vurdering.

Nils Ståhl
Nils er vores emergency contact person. I nødstilfælde sørger Nils for at igangsætte en redningsaktion og underrette relevante instanser - herunder også vores pårørende. 

Louise Ellermann
Louise styrer vores blogs her på hjemmesiden og på Jyllandsposten mens vi er afsted i Grønland. Hun holder også vores kort opdateret, så vores læsere kan følge med i, hvor langt vi er nået på turen.

Book foredrag

Hvis du er interesseret i at få medlemmer af ekspeditionen ud i din virksomhed eller forening og fortælle om turen, er du velkommen til at kontakte os. Et foredrag varer 2 timer og omhandler emner som planlægning, afvikling, ekspeditionspsykologi og meget mere...

Book foredrag her

Bloggen lige nu:

08. oktober 20112 kommentarer

  Vi er nu hjemvendt til civilisationen....

Læs mere

Se ruten

Se kortet med koordinater, overnatninger og ruten fuldt indtegnet.

Klik og se ruten